For real gentlemen and guys with attitude!

Barberstation heeft een eigen productenlijn; haarverzorging en stylingproducten speciaal ontwikkeld voor mannen. “Barberstation Grooming for Men” is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal succes. Made in Holland. Zijn we best trots op!

Koop onze professionele barbershop producten voor de verzorging en styling van je baard, snor en haar via onze webshop of in onze kapsalon Bij Leon Hairshop. Geschikt voor alle mannen!

Barberstation Fiber

Barberstation Fiber is een zeer stevige fiber pomade voor een super stevige hold die toch kneedbaar blijft. Afwerking met weinig glans. Zeer geschikt voor veel volume, voor medium tot dikker haar en kortere kapsels. Gemakkelijk uit te wassen, want wateroplosbaar.

Gebruik: Kleine hoeveelheid tussen handpalmen wrijven tot deze zacht is. Verdeel over vochtig of droog haar. Hoe droger het haar, hoe meer stevigheid. Geschikt voor een nonchalante look met veel structuur of extreem volume en weinig glans. Wateroplosbaar.

Devil’s Tonic

Barberstation’s eigen Grooming Tonic. Devil’s Tonic verfrist de hoofdhuid en geeft volume en stevigheid aan het haar. En het ruikt verduiveld lekker!

Te gebruiken op handdoekdroog haar voordat je het in model brengt. Maakt het haar makkelijk door te kammen, verfrist de hoofdhuid, helpt schilfers te verminderen en maakt het haar gemakkelijk te stylen. Geeft extra volume en stevigheid met een natuurlijke look.

Gebruik: Sprenkel een klein beetje Devil’s Tonic in de handen en breng het aan in je haar. Vervolgens licht inmasseren op de hoofdhuid en door je haar verdelen.

Barberstation Devil’s Water

Devil’s Water is een aftershave. Devil’s Water ontsmet de huid na het scheren en dicht de poriën, zodat irritaties en ontstekingen worden tegen gegaan. De huid zal na gebruik kalm, koel en verzorgd aanvoelen en heerlijk fris ruiken. Dit product is ook als haartonic te gebruiken voor het restylen van het haar en een aangename frisse geur.

Gebruik na het scheren: Neem een paar druppels Devil’s Water in je handpalmen, wrijf het tussen je handen en breng het gelijkmatig aan op je gezicht en hals.

Gebruik als haartonic: Neem een klein beetje Devil’s Water in de handen en breng het aan in je haar. Vervolgens licht inmasseren op de hoofdhuid en door je haar.

Barberstation Beard Oil

Barberstation Beard Oil is een baardolie voor het verzachten en conditioneren van de baard. Verzorgt en vitaliseert de huid onder de baard en de baardharen. Helpt om de baardharen te verzachten en geeft je baard een frisse geur. Helpt baardjeuk te verminderen. Bevat een mix van olieën waaronder Argan Oil.

Gebruik: Wrijf tussen de handpalmen, breng gelijkmatig aan op de baard en de huid eronder. Borstel de baard om het product goed te verdelen en de baard in model te brengen.

Barberstation Beard Balm Amber

Barberstation Beard Balm Amber is een nieuwe baardbalsem voor het verzachten en modelleren va

Beard Balm Amber is een nieuw product in onze mannenlijn! Deze baardbalsem heeft een Amber Wood geur, anders dan de Bergamot citrus-achtige geur van onze klassieke baard balm. Beard Balm Amber helpt de baard te verzachten en modelleren en geeft ook nog eens een heerlijke geur aan de baard. Helpt om weerbarstige baardhaartjes te controleren. Door de shea butter en Argan olie wordt de baard lekker zacht en dus beter in model te brengen.

Gebruik: Wrijf een beetje balm goed tussen de handpalmen tot deze zacht is. Verdeel over de baardharen. Borstel de baard om het product goed te verdelen en de baard in model te brengen.

© 2021 Bij Leon Hairsalon. Alle rechten voorbehouden.