Hunter1114 heeft een verfijnde stijl en heeft tegelijkertijd een ongekend vintage gevoel. Een “Look & Feel” vergelijkbaar met producten uit vervlogen tijden. Alsof je nog steeds binnenloopt bij de kapper uit begin 1900.

Hunter1114 Black Diamond Shampoo

De Hunter1114 Black Diamond Shampoo en Body wash is niet alleen voorzien van houtskool maar ook van diamant poeder. Desondanks kleurt het de haren niet.  Bovendien geeft de Black Diamond Shampoo je alle luxe die je nodig hebt.

Daarnaast zorgt het voor een perfecte reiniging. Daarmee is het de shampoo voor de moderne en stoere man.

Hunter1114 Bourbon Spice Conditioner

Wanneer je de Hunter1114 Bourbon Spice conditioner gebruikt, stimuleer en verzorg je je haren. Zowel op het hoofd als die van de baard. Bovendien voedt de conditioner de hoofdhuid. Dat komt door het gemberwortel en pepermunt extract.

Ten eerste is deze conditioner voorzien van natuurlijke kruiden. Deze zorgen niet alleen voor een gezonde haar- en baardgroei maar ook voor een heerlijk gevoel. Bovendien versterkt de conditioner de haren en droogt daarnaast de haren niet uit. Tegelijkertijd zorgt dit unieke Hunter1114 product voor extra veerkracht en een goede haarconditie. Daardoor heeft de hoofdhuid een betere doorbloeding.

HAARSTYLING

HAARSTYLING VAN HUNTER1114 FIBER GUM

De Hunter1114 Fiber Gum is een heerlijk en perfect verwerkbaar styling product. De absolute topper uit de haarstyling lijn. Het ruikt heerlijk en laat bovendien geen witte strepen achter. Niet alleen verdikt het het haar, maar ook bepaalt het de textuur van het haar. Daarnaast zorgt Fiber Gum voor extra volume en is het haar de hele dag modelleerbaar. Ten slotte kan je de haren ook föhnen nadat je Fiber Gum hebt aangebracht.

HAARSTYLING

HAARSTYLING VAN HUNTER1114 RAW MATTE CLAY

De Hunter1114 Raw matte Clay is perfect voor de man die op zoek is naar een natuurlijke en nonchalante uitstraling. Bovendien is het zeer goed verwerkbaar en zonder strepen aan te brengen.  Eerst aanbrengen en dan fohnen? Geen probleem. Daarnaast voorzien van een heerlijke mannelijke geur. Ten slotte is de Raw Matte Clay de hele dag modelleerbaar.

HAARSTYLING

HUNTER1114 WHIPPED MOUSSE

Met de Hunter1114 Whipped Mousse creëer je rechte, moderne stylen. Gebruik Whipped Mousse daarnaast om natuurlijk krullen en slag te versterken en om kroezig haar te verzachten. Bovendien hydrateert het en voorkomt kroezen door bijvoorbeeld een hoge luchtvochtigheid.

Gebruik het wanneer je weinig styling product wilt gebruiken voor een natuurlijke look!

HAARSTYLING

HUNTER1114 GLASS SHEEN POMADE

Met de Hunter1114 Glass Sheen Pomade houd je controle over het haar. Dit ook met optimale glans en voeding. Bovendien wast de water-gebaseerde formule gemakkelijk uit en is geschikt voor alle haar stylen. Daarnaast is het een modern alternatief op styling gel.

GSP is de hele dag modelleerbaar!

HUNTER1114 SEA SALT SPRAY

HUNTER1114 TEXTURE TONIC SEA SALT SPRAY

Hunter1114 Texture Tonic Sea Salt Spray geeft mannen met dunner haar simpelweg dikker haar. Bovendien blijft het haar de gehele dag in model. Zo heb je minder stylingsproduct nodig.

In de eerste plaats zorgt de Texture Tonic voor natuurlijk volume en zeer goede versteviging. Bovendien voegt het textuur toe en zorgt voor een lichte matte finish. Daarnaast is het product geschikt voor alle haartypes.

Hunter1114 vBold Hold

HUNTER1114 BOLD HOLD GELSPRAY

Hunter1114 Bold Hold Gelspray is een uniek product. Het is een stevig stylingsproduct in een unieke spray flacon. Het is een progressief product want hoe meer je gebruikt, hoe steviger het haar wordt. Bovendien ideaal voor het stylen van een kuif of het aanbrengen van accenten.

De Hunter1114 Bold Hold is verrijkt met Biotine en natuurlijke extracten.  Daarnaast verdikt het de haren en voegt het glans toe.

Hunter1114 gezicht- en baardolie

Hunter1114 heeft een heerlijke gezicht- en baardolie: Crème de Pear. Het is namelijk een speciaal product. Enerzijds is het een luxe baard- en haarolie in unieke crèmevorm. Speciaal gemaakt voor het verzachten van het gezicht en de baard. Anderzijds ook perfect voor het verzorgen van de huid. Dit doordat het vochtinbrengende olie met een lichte peren geur bevat.

Hunter1114 Whiskey Water Aftershave

De Hunter1114 Whiskey Water Aftershave Spray is een heerlijke verfrissende Aftershave met een geweldige geur bovendien. Top na het scheren want het prikt minder dan andere Aftershave sprays. Daarnaast gewoon gedurende de dag te gebruiken. Met deze Aftershave spray heb je altijd een fris gevoel en ruik je bovendien heerlijk. 

Hunter1114 Aftershave Balm

De Hunter1114 Aftershave Balm is in de eerste plaats een verfrissende balm. Daarnaast is deze balm voorzien van minerale oliën is deze voedend voor de huid. Daarnaast verzacht het product de baard. Wat wil je nog meer?

Gegarandeerd een langdurige werking en vermindert daarnaast de roodheid van de huid na het scheren. Heerlijk voor je gezicht en aangenaam voor de baard bovendien.

© 2021 Bij Leon Hairsalon. Alle rechten voorbehouden.