Mintenz is een cosmeticamerk dat uitsluitend bestaat uit 100% natuurlijke producten. Mintenz is een huidverzorgende make-up die gemaakt zijn van pure mineralen en bevat dus geen chemicaliën, parfum, vulstoffen, talk, parabenen of andere synthetische ingrediënten. Mineralen zijn elementen uit de natuur die zijn fijngemalen en verwerkt tot een zijde zachte poeder. De mineralen smelten samen met je eigen huidoliën. Ze geven een goede en mooie dekking zonder er onnatuurlijk uit te zien en je poriën te verstoppen. Mintenz is geschikt voor jong en oud en voor elke huidtype.

Foundation

Concealer

Blush

Lippenstift

Oogschaduw

Mascara

Professionele kwasten voor het aanbrengen van de minerale make-up.

De kwaliteit van de kwasten is heel belangrijk voor het eindresultaat. De juiste kwasten zorgen voor een gladde, gelijkmatige verspreiding van minerale make-up.
Onze super zachte synthetische kwasten zijn hypoallergeen en ook geschikt voor de gevoelige huid. Met matzwarte handgrepen en zwarte hulzen voelen deze borstels niet alleen fantastisch en werken ze goed, maar ze zien er ook goed uit! Ze zijn de perfecte aanvulling op onze natuurlijke minerale make-up!

© 2021 Bij Leon Hairsalon. Alle rechten voorbehouden.